Med Freja i karpesøen

Mens min kone passede vores nyeste medlem af familien , brugt jeg et par timers kvalitets tid med min datter i vores lokale sø.

jeg skal nok fange den første fiske
jeg skal nok fange den første fiske

Vi havde masse af brød med til ænderne og mens Freja bombarderede søens ænder med brød fiskede jeg med prop og brød. vi fangede hurtigt en håndfuld små skaller og et par små suder , men pludseligt var der totalt Flex på den lille  5 fods spinde stang.

min første suder nogensinde
min første suder nogensinde

En karpe lige under de 2 kg havde taget brødet og svømmere den lille andedammen rundt for fuld speed. jeg havde på intet tidspunkt kontrol over fisken , men det lykkes efter små 10 min at kane fisken op til vandkanten. Freja og jeg tog et par billeder af fisken i det fugtige græs og så fik den ellers friheden igen.

den er godt nok sød
den er godt nok sød
Freja og karpe
Freja og karpe

I kastet efter var det fuld aktion igen, en karpe have igen truget det lille flod ned og lige som den første var det fisken og ikke jeg der bestemte slagets gang. Men vi fik da også landet denne smukke fisk og som før skød jeg et par billeder før genudsætningen .

2015-05-15 11.19.50

Hilsen Freja og Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.