På tur i flyderingen

2015-07-23 12.28.51 - Kopi
Aborren er nu en fantastisk smuk fisk

Jeg havde et par timer for mig selv i torsdags , som skulle bruges i mosen efter en gedde. Jeg havde ikke det store forventeringer til fiskeriet på grund af det vare vejr de sidste par uger, men prøves skulle det. Mosen lå noget dødt hen i den varme formiddags sol og der var engen aktivitet at se på overfladen.

Gedde på godt 40 cm.
Gedde på godt 40 cm.

Jeg smed flyderingen i søen og begyndte at fiske kanterne af med  med fluestangen. jeg havde købt en ny line jeg skulle test på min #10 stang ,og stangen kastede nu meget godt ,men der var ingen fisk at se eller mærke. Så efter et par timer med fluestangen skiftede jeg til spin og aborrerne var der med det samme,den lille spinder er virkelig giftig ,men gedderne virkede som de var gået i seng. Sidst på dagen hvor jeg havde fisket de meste af søen rund 3 gange , for jeg et hug af en fisk der virker lidt større ind de aborre jeg havde fanget hele dagen. 2015-07-23 11.41.39-2 - KopiFiske går tungt og den lille 8 fods stang er godt bøjet og en fin  mindre gedde havde indhaleret den lille vibrax spiner. Jeg genudsatte fisken med et lille håb om et gensyn om et par år og fiskede vidre en halv timer mere. Med der var ikke mere at komme efter, så turen gik hjem til familien igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.