Ristet havkat med glaseret løg og musling sauce

Havkat er en fantastisk spisefisk , men da den er svær at fange og koster en mindre formue ved fiskehandleren er den ikke til at komme i nærheden af. men jeg har været så heldig at fiskehandleren havde lidt til mig så her er min ide til en velsmagende fiskeret.

Del 2 rødløg i halve og kom det i en lille bradepande og held en god sjat balsamico eddike over løget og krydder med salt og peber . Dæk til med sølvpapir og bag løgene i ovnen i ca 40 min. pas på de ikke bage tør for væske.

Damp 250 gram muslinger i lidt mørk øl og en smugle fløde og en smugle friske urter til de åbner sig . Fjern skallerne og kog suppen ind til det halve og blend saucen med kold smør til den får konsistens, smag til med salt og peber .

kog ligt kartofler og dampe dine favorit grøntsager i lidt smør. Når du er klar med dine tilbehør , først der stager du havkatten på en varm pande med en smugle olie til den er gylden. server straks der efter.

VelbekommeRisket havkat med glaseret løg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.