Endelig en overspringer

Den sidste uge tid har jeg brugt på at fiske på østkysten mellem Kerteminde og Svendborg. Jeg har kørt rigtigt mange kilometer i jagt på den store fisk, og det kraftige blæse vejr har gjort forholdende næsten umulige på grund af den høje vandstand og en vandfarve som kakao. 2015-01-04 09.00.37-2Jeg har da fanget lidt fisk, men det har været svært og der har været langt mellem fiskene. Jeg havde enlig tænkt mig at bruge dagen i dag på Nordfyn men en snak med en ven og turen blev lavet om til østkysten igen. Jeg startede ved Bøgebjerg men vandet var stadig meget brunt som de andre dage også selv om vinden var drejet i nordvest og aftaget i styrke. Hmm..  hvad skulle jeg så gøre , planen blev lagt, jeg kørte til Risinge hovde her skulle der var klart vand. Da jeg ankom til pladsen var der et par biler og vigtigt var at her var der rent vand langs kysten, så måtte det briste eller bærer. Jeg fiskede langs kysten ud mod hovedet og efter en times fiskeri kom det første hug, en fisk på godt målet hugget ophængeren hårdt og røg lige ud af luften. Den overgav sig hurtigt og jeg kunne kane den op i vandkanten. den havde inhaleret min lille kutlingeflue totalt. Få kast efter var den gal igen en lidt bedre fisk var lige inde og vende til et billede. 2015-01-07 12.26.07I løbet af 15 min fanger jeg 4 stk og så dør fiskeriet lidt ud, jeg møder Robin fra Go fishing og han forteller at der var fisk ude på revet , så jeg beslutter at bruge den sidste time derude. Efter en rask gåtur der ud sender jeg det første kast afsted hen over en fantastisk leopard bund, og med det samme er der hug , men den smutter igen.2015-01-07 12.26.20 Jeg fisker et stykke hen over pyntet da fluelinen pludseligt og voldsomt bliver revet ud af mine hænder og en rigtig blank fisk med hale som en voksen hånd ryger ud af vandet. JESSSS så er der sku fisk til farmand, fisken går fuldstændigt amok og river alt min læsline fra linekurven ud i et langt udløb. Den bliver ved med at tage lange udløb og hver gang den ruller i overfladen er jeg ved at dø ,DEN MÅ BARE IKKE RYGE AF men jeg er heldig at den har taget endefluen og den sidder solidt. Efter hvad virker som en time kune jeg forsigtift lade den glide ind mellem de store sten. Puhaa den er sku flot , klart den største blankfisk jeg har fået på land de sidste 3-4 år. Jeg måler fisken til  65 stål blanke centimeter inden jeg lader den glide ud over sandet igen.

2015-01-07 13.35.42

 

Her er et klip hvor jeg giver fisken friheden igen

Check Also

Havørredfiskeri på Bøsøer rev ved Nyborg

Havørredfiskeri på Bøsøer rev Dejlig dag på ved Nyborg , jeg fiskede på bøsøre rev …

Flotte havørreder på revet

Fiskeri efter flotte havørreder på revet Tirsdag var jeg i Båring vig i et par …

vegansk kartoffelret med ærte/basilikum creme

vegansk kartoffel ret med kærlighed

Ristet Fjord Makrel med Asiatisk soya smør og Rødløgs sauce

!!!!Det er nu !!! Hvis du skal fange Makrel rundt om Fyn, så skal du …

Fantastisk morgen på Nordfyn

Jeg havde i nu en gang taget turen til Nordfyn, der er blevet fanget godt …

Hjemmelavet rygeost i forårs solen

Nu hvor det næsten er forår er det tid til at lave rygeost igen. Fynsk …

Store gedder på små fluer

Efter sidste turs erfaringer havde jeg bundet nogle mindre flash fluer til de noget selektive …

Vild geddetur i nyt fiskevand (Ny pr)

kajakken var pakket alt og alt udstyr var dobbelt tjekket , jeg var monster klar …

Fluer til salg

  Mangler du lidt fluer i din flueæske så skriv en besked via Facebook med …

Book en fiske guide med lokalt kendskab 

Book en fiske guide med lokalt kendskab  Book en fiske guide med lokalt kendskab Mit …

Ristet laks – en fanstatisk spise-

  Ristet laks med sommergrønt   Til 4 personer skal der bruges. 4 stykker selv …

“The Bait fish” En fantastisk flue til havørred

Jeg har nu det sidste halv år fisket med denne nye flue The Baitfish” eller …

Råmarineret havørred med wasabi mayo og sprøde salater

Så er det igen tid til en opskrift fra Kokken, denne gang står den på Råmarineret …

Overspringer på rejejagt over det lave vand

Jeg var i forbindelse med et fluekursus jeg afholdte for fiskeforeningen Spinfluen og PIV på …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.