Store gedder på små fluer

Efter sidste turs erfaringer havde jeg bundet nogle mindre flash fluer til de noget selektive gedder. Jeg startede med at padle op i toppen af søen ,hvor jeg fra sidste tur viste at her var der sikkert fisk på det lave vand. Jeg placerer kajakken langs en sivkant og kaster langs kanten med de gule siv. Jeg skal ikke kaste mange gange før der er en mindre fisk viser sig i overfladen, men den var ikke til at lokke med den lille flashflue. Jeg kaster flere gang langs kanten og pludselig hugger en meget kraftfuld fisk fluen og går straks dybt.

Dagens flue Lille flashflue # 6
Dagens flue
Lille flashflue # 6
2016-03-11 10.26.02
Dagens anden fisk på 70 cm
2016-03-11 10.10.39
Største fisk på 83 cm bliver nænsomt genudsat

Jeg er ikke et sekund i tvivl af det ikke den sammen fisk jeg så før for denne her er der virkelig vægt bag. Den kæmper virkelig godt og tager flere lange udløb,jeg prøver at lægge pres på fisken og får den stille og roligt op til overfladen hvor jeg kan nette den. et hurtigt billede og så får den tunge hundfisk frihedden igen. målebundet viste 83 cm og vægten må jeg gætte mig til men mon den ikke var det på de 5 kg. jeg fiskere videre og for kort efter en fisk mere , denne gang er fisken ikke så stor som den første men giver nu stadig kamp til stregen. Fisken får selvfølig friheden efter det sædvanlige billede og er hurtigt væk igen. Dagen byder på en mindre fisk på 55 cm og et par virkelige stive fingre og en røv der var længe om at tø på vejen hjem.83 cm hunfisk i bedste kondition

83 cm hunfisk i bedste kondition

Check Also

Havørredfiskeri på Bøsøer rev ved Nyborg

Havørredfiskeri på Bøsøer rev Dejlig dag på ved Nyborg , jeg fiskede på bøsøre rev …

Flotte havørreder på revet

Fiskeri efter flotte havørreder på revet Tirsdag var jeg i Båring vig i et par …

vegansk kartoffelret med ærte/basilikum creme

vegansk kartoffel ret med kærlighed

Ristet Fjord Makrel med Asiatisk soya smør og Rødløgs sauce

!!!!Det er nu !!! Hvis du skal fange Makrel rundt om Fyn, så skal du …

Fantastisk morgen på Nordfyn

Jeg havde i nu en gang taget turen til Nordfyn, der er blevet fanget godt …

Hjemmelavet rygeost i forårs solen

Nu hvor det næsten er forår er det tid til at lave rygeost igen. Fynsk …

Vild geddetur i nyt fiskevand (Ny pr)

kajakken var pakket alt og alt udstyr var dobbelt tjekket , jeg var monster klar …

Fluer til salg

  Mangler du lidt fluer i din flueæske så skriv en besked via Facebook med …

Endelig en overspringer

Den sidste uge tid har jeg brugt på at fiske på østkysten mellem Kerteminde og …

Book en fiske guide med lokalt kendskab 

Book en fiske guide med lokalt kendskab  Book en fiske guide med lokalt kendskab Mit …

Ristet laks – en fanstatisk spise-

  Ristet laks med sommergrønt   Til 4 personer skal der bruges. 4 stykker selv …

“The Bait fish” En fantastisk flue til havørred

Jeg har nu det sidste halv år fisket med denne nye flue The Baitfish” eller …

Råmarineret havørred med wasabi mayo og sprøde salater

Så er det igen tid til en opskrift fra Kokken, denne gang står den på Råmarineret …

Overspringer på rejejagt over det lave vand

Jeg var i forbindelse med et fluekursus jeg afholdte for fiskeforeningen Spinfluen og PIV på …